Ontdek onze vakantiewoningen direct aan het Lauwersmeer en geniet van alles dat dit prachtige gebied u te bieden heeft!


We verhuren 2 royale, unieke vakantiewoningen direct aan het Lauwersmeer in Oostmahorn. Oostmahorn ligt op de grens van Friesland en Groningen, het gebied hoort bij Friesland. Dit gebied is zo bijzonder, omdat het behoort tot het Unesco werelderfgoed gebied. Tevens is het een nationaal park en is het Lauwersmeergebied uitgeroepen tot een Dark sky park. Dus een gebied waarin het 's avonds nog echt donker is. Vanuit uw woning kunt u heerlijke dagtochten maken naar 2 van de Waddeneilanden in de regio. U kunt via Lauwersoog (7 km.) met de veerboot naar Schiermonnikoog of u kunt via Holwerd (20 km.) naar Ameland. Ook is er in het hoogseizoen een bootverbinding, op loopafstand, die u naar het Waddeneiland Schiermonnikoog kan brengen. 

Het Elfstedenstadje Dokkum ligt op 15 km. van uw woning en is ook zeker een aanrader te bezoeken.

We verhuren 2 bijzondere, unieke vakantiewoningen op een kleinschalig particulier parkje. We verhuren een rietwoning, deze woning staat op palen in het water van het Lauwersmeer en deze is via een steiger te bereiken en we verhuren een dijkwoning, deze woning heeft de slaapkamers op de benedenverdieping, dus je ligt als het ware te slapen in de dijk. Verderop de site ziet u de specificaties van de verschillende woningen. Ze zijn geschikt voor max. 6 pers. per woning.

Het parkje wordt omringt door een dijk. Vanaf de dijk hebt u een schitterend vergezicht over het Lauwersmeer, vanuit onze woningen hebt u het uitzicht over het Lauwersmeer en de sluizen van Lauwersoog. In een nabijgelegen vakantiepark kunt u dagelijks uw verse broodjes halen en ook diverse boodschappen.

Het is altijd weer een fascinerend gezicht om de invloeden van het weer te zien op het Lauwersmeer. Heerlijk om natuurlijk ook zelf te varen, of om te SUP'en op één van de sup-boarden, maar ook een uitermate geschikte plek 'om je hoofd leeg te maken' en zo dus uw "batterij" op te laden. Op loopafstand zijn bootjes te huren zodat u ook zelf het Lauwersmeer op kunt.

Als Friezen houden wij van het Bourgondische leven. Dit betekent voor ons dat we kunnen genieten van rust, ruimte, vrijheid in denken en doen en natuurlijk heerlijk eten. Met andere woorden, de zon zien ondergaan in de Waddenzee, de sterrenhemel aanschouwen (in Oostmahorn is het nog echt donker), wadlopen (lopen over de bodem van de Waddenzee), heerlijk fietsen of wandelen door het nationale Park het Lauwersmeergebied en na afloop genieten van culinaire gerechten uit de streek. Spreekt u dit aan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!, alles is gericht op het welzijn van onze gasten. Hoe goed kan het leven zijn, 'oant sjen' = tot ziens!