NEEM GERUST CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE!

Gebruik het onderstaande contactformulier voor al uw vragen of verzoeken.


Privacy bescherming
Bescherming persoonsgegevens
Januari 2021
 BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. www.lvakantiewoningenlauwersmeer.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. We gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

www.vakantiewoningenlauwersmeer.nl wordt beheerd door Aaltje Dijkstra, eigenaresse (samen met Jilles Dijkstra) van vakantiewoning Het Rif 4 en Brakzand 10 te Anjum (Oostmahorn).
De Kamp 13B
9192VA te Moddergat
We verzamelen de gegevens die we vragen in te vullen wanneer u een aanvraag doet voor één van onze producten en/of diensten: nl overnachtingen vakantiewoningen Lauwersmeer. We verwerken alleen de gegevens die u zelf aan ons verstrekt. 
Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
- Voor- en achternaam
- E-mailadres
- Telefoonnummer
- Bedrijfsnaam
- Straat en huisnummer
- Postcode en woonplaats
​Waar gebruiken wij de persoonsgegevens voor?
Uw voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die u zelf opgeeft voor een info aanvraag of offerteaanvraag, worden gebruikt om bezetting te kunnen checken, een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. We gebruiken een telefoonnummer om aankomsttijden te kunnen checken.

 Uw persoonsgegevens worden opgeslagen in het e-mailsysteem en agenda waar ik mee werk: Gmail.com. De servers van GooGle Gmail zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Uw gegevens kunnen worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van Google vind u hier. 
 Wij geven of verkopen uw gegevens niet aan derden. Ze zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld. Uw betaalgegevens (of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan de servers en worden ook niet opgeslagen. 

 De enige gegevens die ik opsla zijn:
- Voor – en achternaam
- Adres, postcode en woonplaats
- Telefoonnummer
Dit is om je te kunnen informeren over je boeking of op het laatste moment gewijzigde informatie over je boeking door te geven. Soms is het handiger om dat telefonisch te doen. U bent nooit verplicht om in te vullen.
-E-mailadres
Zodra wij uw boeking hebben ontvangen, ontvangt u een bevestiging per e-mail. 

Beveiliging gegevens
Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die we verwerken.

 Foto's: We vragen bij personen op een foto altijd om toestemming vooraf voor plaatsing op de website. Wie met naam en toenaam, op (foto-)materiaal binnen de media-uitingen op positieve of negatieve manier tentoon wordt gesteld aan de samenleving en daarbuiten, kan bezwaar maken. In goed overleg wordt de info gerectificeerd of verwijderd. 
 We koesteren de privacy van onze gasten, bij verdenking van misverstanden daarin of enige andere onduidelijkheid vragen we contact op te nemen om dingen op te helderen!
 
Jilles & Aaltje Dijkstra